HENDI 239452

HENDI 239452

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További HENDI termékek: HENDI Hordozható főzőlap

Rommelsbacher CT 2200/E Hordozható főzőlap 70 090 Ft-tól Rommelsbacher CT 2200/E Rommelsbacher CT 2203/TC Hordozható főzőlap 83 890 Ft-tól Rommelsbacher CT 2203/TC Rommelsbacher CT2010/IN Hordozható főzőlap 34 541 Ft-tól Rommelsbacher CT2010/IN Steba IK 23 Hordozható főzőlap 38 990 Ft-tól Steba IK 23

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Szín Szürke
Vezérlés Szenzoros (érintőgombos)
Főzőzónák száma 1

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

HENDI Ipari indukciós főzőlap 2000 Chef: Pásztor Krisztián 0620 354 3010 Információ e-mailen: info@chef-iparikonyhagepek. hu Vissza az Ipari indukciós főzőlap főoldalra >>> Részletes leírás: Code V W mm 239452 230 2000 294x374x(h)56 Az energia felhasználás 40-50%-al is csökkenhet. Az indukciós főzőlap használata a leggazdaságosabb elérhetik a 80%-os hatásfokot is, ami sokkal jobb a kerámiás társaiknál, a gáz főzőlapok kb. 30%-os értékével szemben. A főzőlap segítségével pár perc alatt forralni lehet a vízet illetve sokkal gyorsabb pirítás érhető el, nem tudja visszahűteni az edényt az étel mint a gáz vagy kerámia esetében. További előnye, hogy csekély a hőveszteség ezáltan energia felhasználása sokkal gazdaságosabb. Nagy biztonság Nincs nyilt láng ezért csökken az égési sérülés, ha be van kapcsolva akkor is hideg marad a lap használat közben vsak az edényről visszasugárzott hőtől langyosodik fel a lap felülete. használat után gyorsan lehűl könnyű takarítani nem égrá az étel a lapra. A főzés gyorsasága kiemelkedő. Többi főzőlappal szemben a leggyorsabb a reakciója azonnal a kívánt értékkel melegíti, pirítja az ételt. Nincs lehűlési és felmelegítési idő ezáltal azonnali beállítással a kívánt hőmérsékletet tudjuk beállítani. Indukciós főzőlap története A 19. századi fizikus, James Clark Maxwel fedezte fel, hogyha fém kerül egy mágneses mezőbe, akkor hő keletkezik. Az ő ötletének nyomán, fedezték fel, hogy ezt a technológiát a főzéshez is fel lehet használni. Az főzőlap főzőfelülete alatt indukciós réztekercsek kerültek elhelyezésre, és ha ezek áram alá kerülnek, akkor úgynevezett oszcilláció, azaz gyors rezgés jön létre, ami mágneses mezőt képez. Energia ellátás Árammal működik teljesítmény a maximális leadott melegítésre értendő kisebb fokozaton gazdaságosan működtethető csak addig a főzési ideig amíg szüksége van rá. Használható edény Csak speciális edénnyel használható. Ezt egy mágnes segítségével tudjuk ellenőrizni, ha edényünkre feltapad a mágnes akkor az Indukciós főzőlapon tudjuk használni az edényt. Ha nem kérjen kedvező ajánlatot vagy tekintse meg kínálatunkat a megfelelő edények között. Hűtés A főzőlap hűtését ventilátor egy beépített ventillátor biztosítja, aminek természetesen minimális a zaj szintje, de van hangja a gázzal szemben. Indukciós főzőlap szívritmus szabályzó (pacemaker) készüléket zavarhatja ezért nem ajánlott használni ilyen készülékkel élő embereknek. Az indukciós tűzhely az indukciós melegítés egy fajtáját használja. A legfőbb különbség a többi tűzhelytípushoz képest az, hogy itt a hő közvetlenül a tűzhelyre tett edényben keletkezik, nem pedig a tűzhelyben, ami aztán átadja ezt a hőt az edénynek. Az indukciós tűzhelyekben egy réz tekercs (egy elektromágnes) van, amire váltakozó áramot kapcsolnak, ami így egy oszcilláló mágneses mezőt hoz létre. Ezen mágneses mező hatására keletkezik hő a fölé helyezett edényben. Az indukciós tűzhelyek gyorsabban melegítenek, és nagyobb hatásfokkal alakítják az elektromos áramot hővé, így energiatakarékosabbak, mint az elektromos fűtőszállal működő hasonló eszközök. Emellett előnyük az is, hogy – mivel a hő csak az edényben keletkezik – sokkal kisebb az égési sérülés veszélye, hiszen csak az edény forrósodik fel, maga a tűzhely nem. Az energiatakarékosság másik oka, hogy a tűzhely körül lévő levegőt nem melegíti, így nincs ilyen jellegű veszteség. Indukciós tűzhely változatai Lehetséges olyan indukciós tűzhelyet építeni, ami nem ferromágneses (például alumínium vagy réz) edényekkel is működik, de nagy permeabilitású acél edény a rendszert sokkal hatásosabbá teszi például azáltal, hogy nagyobb távolságot enged meg a tekercs és az edény között. A legtöbb indukciós tűzhelyet ferromágneses edényekkel való használathoz tervezik; csak olyan edénnyel lehet használni, amire rátapad a mágnes. Lehetetlen olyan indukciós tűzhelyet készíteni, ami elektromos szigetelő anyagból (például üvegből vagy kerámiából) készült edénnyel is lehet használni. Mivel a hőt az indukált feszültség generálja, az edény ellenállásából származó feszültségesésből (ami a felhasznált energiával arányos) a tűzhely meg tudja állapítani, hogy van-e edény rajta (vagy hogy felforrt-e a tartalma). Ezáltal lehetséges például a forráshoz szükséges legkisebb hőmérséklet automatikus kiválasztása vagy a főzőlap automatikus kikapcsolása, amikor az edényt eltávolítják róla.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.